(VIDEO) Zbog epidemiološke situacije otkazan 28. Pozorišni maraton

U skladu sa trenutnom epidemiološkom situacijom Narodno pozorište Sombor iz preventivnih mera otkazuje 28. Pozorišni maraton koji je trebao da se održi od 25 do 28. novembra. Ovu vest je za našu televiziju potvrdila Bojana Kovačević, upravnica Narodnog pozorišta Sombor.

„I pored ogromne želje i volje da se taj maraton desi ove godine, nažalost ponovo moramo da ga pomerimo i odložimo. Mislim da ne treba puno ni da objašnjavam jer je cela situacija veoma jasna. Ono što nam je glavni cilj jeste da sačuvamo zdravlje kako naših zaposlenih tako i gostujućih glumaca koji bi došli, a i sugrađana naravno. Onako kako smo mi zamislili ovogodišnji maraton jeste da se u četiri dana odigra pet gostujućih predstava, što znači da bi negde oko 150 ljudi iz drugih gradova, a to u ovom trenutku predstavlja jako veliki rizik. Ono što bih rekla u ovom trenutku mi nastavljamo da radimo, spremamo novu predstavu, igramo stare predstave. Premijera predstave „Ćelava pevačica“ čeka nas 25. novembra, upravo tog dana proslavljamo 138 godina postojanja“, istakla je između ostalog Bojana Kovačević.

Povrat novca za ulaznice za 28. Pozorišni maraton građani mogu izvršiti svakog radnog dana od 10 do 14 i od 18 do 20 časova, kao i subotom od 10 do 13 i od 18 do 20 časova.

Marko Lončar

Marko Lončar


Glavni i odgovorni urednik