(VIDEO) U subotu u Somboru komšijski fudbalski derbi FK „Radnički“ – FK “Mladost APA“

U subotu i nedelju se igra 9. kolo Srpske lige Vojvodina u fudbalu. „Radnički 1912“ će igrati u nedelju u Staroj Pazovi protiv ekipe „Jedinstvo“, a „Sloga“ u subotu dočekuje u Čonoplji ekipu „1 maj Ruma“. Obe utakmice počinju u 15:30 časova.

Ekipu „Radničkog 1912“ očekuje gostovanje i u sledećem kolu i to u Rumi tako da će svaki osvojeni bod u ovim utakmicama biti od velike važnosti dok će „Sloga“ biti domaćin i u sledećem kolu, pa ima lepu priliku da se odvoji od donjeg dela tabele u kojem se trenutno nalazi.

U 8. kolu Vojvođanske lige Sever somborski „Radnički“ je u subotu na Gradskom stadionu domaćin komšijama iz Apatina, ekipi „Mladost APA“. Početak u 15:30 časova.

Za vikend se igra i 8. kolo PFL Sombor. „ŽAK“ je u nedelju domaćin ekipi „Budućnost“ iz Mladenova, a „Omladinac“ na Bukovcu dočekuje „Borac 46“ iz Obrovca. U subotu „Kordun“ iz Kljajićeva gostuje u Ruskom Krsturu ekipi „Rusin“, a „Stanišić 1920“ igra u Bačkom Magliću protiv ekipe „Maglić“. Sve utakmice počinju u 15:30 časova.

Stevan Žižić

Stevan Žižić


Novinar