(VIDEO) U subotu lokalni fudbalski srpskoligaški derbi „Radnički 1912“ – „Sloga“

U 19.kolu Srpske lige, poslednjem u jesenjem delu, u utakmici koja će značiti kraj fudbalske sezone u 2020 godini na Gradskom stadionu sastaće se „Radnički 1912“ i ekipa „Sloga“ iz Čonoplje.

U finiš prvog dela takmičenja somborska ekipa ulazi sa visokog 3.mesta na tabeli a „Sloga“ kao debitant u ovom takmičenju sa 12og. „Radnički 1912“ je tim koji još nije poražen na svom terenu, sve ih je dobio uz bilans od 25 datih i samo 4 primljena gola i uz to u poslednjih 8 utakmica ne zna za poraz. Tim koji vodi iskusni Dušan Jevrić očekuje da se i u tom stilu i završi prvi deo sezone.

„Sloga“ je loše počela takmičenje u avgustu mesecu. Prvu pobedu ostvaruju tek u 7.kolu i do tada su bili u donjem delu tabele. Kako je takmičenje odmicalo ekipa iz Čonoplje je sve više pokazivala zbog čega je prošle godine došla u ovaj rang takmičenja. Mečevi sa ekipama iz Sombora su uvek bili pravi derbiji ma u kom rangu se igrali, tako da se i sada očekuje dobra utakmica ali na žalost bez publike , zbog sit. uacije sa pandemijom i corana virusa. Meč se igra u subotu u 13 časova.

„SPORT Uživo“ direktno prenosi utakmicu iz Sombora na svom kanalu. Podržite kanal tako što ćete uraditi SUBSCRIBE – PRATI kanal. (adresa)

Stevan Žižić

Stevan Žižić


Novinar