(VIDEO) U produkciji TV „Sreće“ počelo snimanje kratkometražnog filma „Poslednji osmeh“

U produkciji televizije „Sreće“ početkom juna počelo je snimanje kratkometražnog filma „Poslednji osmeh“. U pitanju je slobodna adaptacija istoimenog romana autora Marka Lončara.

Uloge u filmu tumače Aleksandar Perović, Zorana Iđuški, Dragana Gaćeša, Ivana Miković, Joca Kolompar i Nikolina Milovanović.

Članove ekipe filma pitali smo kako su zadovoljni dosadašnjim snimljenim materijalom.

Apsolutno sam zadovoljan sa materijalom koji je do sada snimljen, isto kao i moje kolege koje rade na ovom snimanju. Imam tu čast da igram glavnu ulogu u ovom kratkometražnom filmu. Veoma se radujem onome što tek sledi“, istakao je Aleksandar Perović.

„Ja sam zadovoljna, jer je ovo prvi put da radim ovako neki projekat, do sada su to bila pozorišta, ovo je ipak nešto malo drugačije. Zadovoljna sam, sviđa mi se ekipa i naravno činjenica da se nešto po prvi put dešava u mom životu, a to je igranje u filmu„, rekla je Zorana Iđuški.

Počastvana sam što sam deo ove ekipe s obzirom da radim sa vrlo mladim i talentovanim ljudima. U filmu tumačin ulogu majke glavne junakinje Hane, koja na početku nije zadovoljna sa kćerkinim ljubavnim izborom, ali kada kćerka doživi nesreću ona zapravo shvata da je momak, protiv koga je ona bila, ustvari prava prilika za njenu kćerku“, podelila je Dragana Gaćeša sa našom ekipom.

Film „Poslednji osmeh“ sniman je na nekoliko lokacija u Somboru, Bezdanu i Apatin. Nakon završetka snimanje i postprodukcije film će dobiti svoj festivalski život.

Aleksandra Pataji

Aleksandra Pataji


Novinar