(VIDEO) TV serija „DIVA“ – četvrtkom u 21:00 na TV „Sreće“

Sutra, 8. oktobra, sa početkom od 21:00 čas na programu televizije „Sreće“ možete pogledati prvu epizodu domaće igrane serije pod nazivom „Diva“.

Serija prati Ninu Milenković (Mitra Veselinović) – mladu devojku koja ima samo jedan cilj u životu, da postane deo najvećeg i najgledanijeg rijaliti programa u Srbiji – „Štala“. Da bi ostvarila tu želju mora da se osloni na pomoć svoje prijateljice Mine (Tijana Filipović) i svog dečka Relje (Miloš Jevtić).

Da bi privukla pažnju producenata odlučuje da prvo mora da stvori sliku o sebi u medijima. Na sve načine pokušava da se piše o njoj, a Stefan (Filip Računica) urednik lokalnog portala nema nameru u tome da joj pomogne. On sa novinarkom Lanom (Ivana Rind) pokušaće da je urazumi da rijaliti program nije nešto na šta bi trebala da se fokusira.

Da li je će Nina uspeti da uđe u rijaliti program? Koliko mediji imaju moć u stvaranju pogrešnih idola? Da li je „Štala“ spremna za DIVU kao što je Nina Milenković?

Odgovore na ova pitanja potražite svakog četvrtka od 21:00 čas na televiziji „Sreće“.

U seriji glavne uloge tumače: Mitra Veselinović, Tijana Filipović, Ivana Rind, Filip Računica, Miloš Jevtić i Vladimir Mikać. Prva sezona serija ima 13 epizoda, a serija se radi u produkciji televizije „Sreće“.

Redakcija

Redakcija