(VIDEO) Svečano otvorena Velika sala Kulturnog centra „Laza Kostić“ Sombor

U prisustvu mnogobrojnih gostiju u Somboru je u utorak otvorena nova renovirana sala Kulturnog centra “Laza Kostić”. Gradonačelnica Sombora Dušanka Golubović i direktorica Kulturnog centra Vesna Šašić su presekle vrpcu i simbolično otvorili vrata svim somborcima, a posebno somborskoj deci kako je na otvaranju istakla direktorica Kulturnog centra.
Gradonačelnica Sombora Dušanka Golubović istakla je veliko zadovoljastvo što je jedan ovakav projekt koji je generalno gledano započet još pre 10 godina, sada priveden kraju.
U programu otvaranja učestvovali su poznati srpski glumac Dragan Vujić Vujke i beogradska muzička grupa „Kika“ sa poetskimm kabareom „Poslednji BG romantik“.
Dragan Vujić Vujke, glumac koji piše i poeziju, izrazio je veliko zadovoljstvo da je pozvan da zajedno sa pratećim bendom otvori jedan ovakav objekat pa još u Somboru za koji ga veže to što je važan deo života proveo u njemu to jest odslužio vojni rok.
Ovom prilikom u holu Kulturnog centra upriličena je  izložba „In&Out“ radovima iz fonda Kulturnog centra, a nakon izvođena upriličen je i svečani koktel za sve goste.

Stevan Žižić

Stevan Žižić


Novinar