(VIDEO) Rezultati 6. kola Vojvođanske lige Sever i PFL Sombor

Fudbalski klub „Radnički“ Sombor u okviru 6.kola Vojvođanske lige Sever bio domaćin ekipi „ČSK“ iz Čelareva i odigrao bez golova 0 : 0.

Sa ovim bodom „Radnički“ je ostao na 7.mestu na tabeli sa skorom od 3 pobede , 2 poraza i 1 nerešenom utakmicom. Sledeći protivnik somborskoj ekipi je „Tavankut“ sa kojim se igra u gostima u nedelju 20.septembra. „Tavankut“ je 8.na tabeli sa bodom manje.

Odigrano je za vikend i 6.kolu PFL Sombor . „Kordun“ iz Kljajićeva je gostovao u subotu u Bačkom Gračacu ekipi „Borac“ i izgubio 4 : 1 dok su na stadionu na Bukovcu igrali „Omladinac“ i „Borac 46“ iz Obrovca i gost je pobedio reuzultatom 3 : 1, na stadionu kad pruge „ŽAK“ i „Tvrđava“ iz Bača igrali 2 : 2 dok je „Stanišić 1920“ u Pivnicama pobedio ekipu „Slavija“ sa 2 : 0.

U sledećem 7.kolu u nedelju 20.septembra najbolje plasirana ekipa somborskog područja, treća na tabeli, „Stanišić 1920“ je domaćin Fudbalskom klubu „Kulpin“, dok se u Kljajićevu igra derbi začelja, pretposlednji „Kordun“ domaćin je ekipi „Omladinac“ sa Bukovca, koja je od domaćina stepenicu više na tabeli. U nedelju će i somborski „ŽAK“ na gostovanje u Gložane i susret sa ekipom „Budućnost“.

Stevan Žižić

Stevan Žižić


Novinar