(VIDEO) Raspored fudbalskih utakmica za 21. i 22. novembar

18. kolo, pretposlednje u prvom delu, u fudbalskoj Srpskoj ligi Vojvodina igra se u subotu i nedelju 21. i 22. novembra. Somborska ekipa „Radnički 1912“ pokušaće prvu pobedu u gostima ove sezone da „odradi“ u Starim Banovcima u susretu sa domaćom ekipom „Dunav“. „Radnički 1912“ je na 4.mestu i neporažen je na poslednjih 6 utakmica od kojih je tri u gostima igrao nerešeno i to bez golova. „Sloga“ iz Čonoplje će posle teškog gostovanja i značajne pobede u Bečeju, ovoga puta biti u subotu domaćin ekipi „Jedinstvo“ iz Stare Pazove. Utakmica počinje u 13 časova.

U Vojvođanskoj fudbalskoj ligi Sever, pretposlednje kolo je 16.po redu i „Radnički“ Sombor igra u subotu u Somboru na Gradskom stadionu sa ekipom „Bajša“ koja se nalazi na vrhu tabele sa 34 boda dva više od drugoplasirane ekipe „Tekstilac“, dok je somborski tim na 12. mestu sa 17 bodova. Utakmica počinje u 13 časova.

U PFL Sombor igra se 17.kolo koje je i poslednje u prvom jesenjem delu takmičenja. Lider na tabeli „Stanišić 1920“ igra u nedelju sa ekipom „ŽAK“ koja se učvrstila u sredini tabele na 9.mestu.„Omladinac“ sa Bukovca u poslednje jesenje kolo ulazi sa poslednjeg mesta i gostuje u Kulpinu istoimenoj ekipi koja je 8.na tabeli. Dan ranije u subotu „Kordun“ iz Kljajićeva koji je na 15.mestu gostovati će u Baču ekipi „Tvrđava“ koja je pretposlednja i kao i „Omladinac“ želi da se odmakne od dna tabele. Sve utakmice počinju u 13 časova.

Stevan Žižić

Stevan Žižić


Novinar