(VIDEO) Projekti trupe „Alice in WonderBand“ dostupni na youtubeu

Komični mjuzikl „Kiss“, koji je nekoliko puta gostovao u Somboru“, do četvrtka biće dostupan na youtube kanalu trupe „Alice in WonderBand“, što je za našu televiziju potvrdila i Ana Vrbaški.

„Somborska publika poznaje trupu „Alice in WonderBand“ po komičnom mjuziklu „Kiss“ – hit predstavi koja je inače u somborskom pozorištu, a verovatno će i njih i ostale obradovati što će imati prilike da gledaju predstavu na našem youtube kanalu od četvrtka 30. aprila pa sve do sledećeg četvrtka u ponoć. Takođe na youtubeu možete pronaći i kućni koncert koji smo izveli upravo ovde u kući iz koje se javljam, i on će biti online sve do četvrtka. U kućnom koncertu Rika taka“ izvodimo balkansku muziku, ali na neobičan način, samo svojim glasom i koristeći svoje telo kao instrument.

Takođe, imamo još jednu novotariju od grupe „Alice in WonderBand“ je radionica „Detlići“. U pitanju je radionica za decu od 6 do 12 godina, i mi svakoga vikenda tj subotom i nedeljom u 10 časova objavljujemo nove video snimke koji su mogu videti na našem youtube kanalu.“

Foto: Alisa Dinjaški

Marko Lončar

Marko Lončar


Glavni i odgovorni urednik