(VIDEO) Predsednik Fudbalskog saveza Vojvodine posetio Područni fudbalski savez Sombor

Delegacija Vojvođanskog saveza razgovarala je sa predstavnicima Područnog fudbalskog saveza Sombora o aktuelnom stanju u vojvođanskom fudbalu, posle odluke Odbora za hitna pitanja FSS o završetku takmičenja, usled epidemije uzrokovanom korona virosom.

Jedan od ciljeva posete bio je i upoznavanje sa situacijom na terenu, pomoć klubovima, te utvrđivanje prioriteta delovanja uoči predstojeće sezone. Ovom prilikom gosti su posetili i Gradski stadion, gde su im domaćini bili predstavnici Fudbalskog kluba „Radnički 1912“ i Sportski centar „Soko“.

Direktor Sportskog centra „Soko“ sproveo je goste kroz sve objekte i terene na Gradskom stadionu, koji je poslednju godinu izgrađen kao jedan od najmodernijih sportskih centara u regionu. Takođe gostima je ukazano na postojeće planove daljeg uređenja, kojima će ovaj centar još više pružiti svim sportistima a ne samo fudbalerima.

Predsednik Fudbalskog saveza Vojvodine, Dragan Simović, njegov zamenik Goran Drača, potpredsednici Mirko Dubroja, Dragoslav Samardžić i Velibor Katić, te Miodrag Cvijić, generalni sekretar, nisu krili oduševljenje tokom obilaska terena i prostorija, kao i planovima za budućnost.

Na samom kraju posete, Srđanu Zavišinu, predsedniku Područnog saveza Sombor, uručen je od strane Fudbalskog saveza Vojvodine mali poklon u vidu fudbalskih lopti. Zavišin se ovom prilikom zahvalio na poklonu i rekao da je dolaskom gospodina Simovića na čelo Fudbalskog saveza Vojvodine, formiran tim privrednika, bivših sportskih radnika/sportista, koji je brzo postao uslužni servis svih klubova.

Stevan Žižić

Stevan Žižić


Novinar