(VIDEO) Otvorena telefonska linija za pomoć prilikom prijave za vakcinaciju

U okviru kol-centra za masovnu vakcinaciju Grada Sombora otvorena je telefonska linija za pomoć građanima u prijavi na e-portalu za masovnu vakcinaciju.

Operateri građanima mogu pružiti pomoć u prijavi na portalu eUprave i dati neophodne informacije u vezi sa samom prijavom.

„Jedan od primarnih zadataka kol centra je pomoć građanima pri prijavi na eUpravu. Postoje ljudi koji su stariji, koji ne znaju baratati sa računarima ili iz bilo kojeg drugog razloza su ograničeni da se prijave putem eUprave. Znači kol centar vrši pomoć pri prijavljivanju.

Takođe, kol centar poziva građane koji su na spisku za vakcinaciju taj dan, da potvrde dolazak. Kol centar poziva građane i dan posle vakcinacije da bi videli kakvo im je zdravstveno stanje – da li se osećaju dobro, imaju li nekih problema, upućuju ih ako nisu dobro na izabranog doktora. Kol centar nam je sad od velike pomoći“, ističe dr Hlodik.

Broj telefona na koji građani mogu da traže pomoć je 064/069 82 47, a radno vreme otvorene telefonske linije je od 8 do 15 časova svakog radnog dana.

Marko Lončar

Marko Lončar


Glavni i odgovorni urednik