(VIDEO) Nikola Jokić priključio se treninzima „Denver Nagetsa“ u Orlandu

Posle duge pauze u NBA ligi, koja je još i produžena zbog pandemije sa virusom Kovid 19, najbolji košarkaški klubovi okupili su se u Orlandu gde će sezona u najjačoj košarkaškoj ligi Sveta nastaviti 30. jula.

Jedan od najboljih svetskih centara, naš somborac Nikola Jokić, zbog pozitivnog nalaza na virus bio je sprečen da se priključi ekipi na početku priprema ali posle četvrtog negativnog rezultata na testovima, rešeni su problemi sa dozvolom za odlazak u Sjedinjene američke države i Nikola se pridružio ovih dana svojoj ekipi i dao na raspolaganje treneru „Nagetsa“ Majk Melounu. Po prvim izveštajim svetskih medijima Nikola je dobroj formi.

Podsetimo, 13 ekipa Zapadne konferencije i 9 ekipa sa Istoka igraće preostale mečeve regularnog dela sezone, sve u jednoj dvorani u „Dizney world centru“ u Orlandu. „Denver“, koji se trenutno nalazi na trećem mestu na Zapadu, sezonu će nastaviti 1. avgusta duelom sa „Majamijem“, posle čega slede mečevi sa „Oklahomom“, „San Antoniom“, „Portlandom“, „Jutom“, „Lejkersima“, „Klipersima“ i „Orlandom“. Sezona bi trebalo da se završi do 12. oktobra, u slučaju da se u finalu odigra igra svih sedam utakmica.

Foto: Nikola Jokić FB

Stevan Žižić

Stevan Žižić


Novinar