(VIDEO) Banja „Junaković“ dobila sertifikat o akreditaciji na 7 godina

Specijalna bolnica za rehabilitaciju “Banja Junaković” iz Apatina dobila je sertifikat o akreditaciji na period od sedam godina.

Sertifikat je direktorki Specijalne bolnice dr Dragani Mrđenov, uručio šef Odeljenja za akreditaciju i unapređenje kvaliteta rada u Agenciji za akreditaciju zdravstvenih ustanova Srbije Vlado Davkovski.

Dr Dragana Mrđenov ističe da ovo otvara vrata i prema inostranim partnerima, jer veoma je važno da posetioci znaju da u jednoj zdravstvenoj ustanovi postoje procedure, da se po njima radi i da je kvalitet zdravstvene zaštite na najvišem nivou.

Ona je dodala da Banja Junaković pored standardnih usluga lečenja i rehabilitacije planira i razvoj edukativnog programa lečenja komplikacija kod dijabetesa.

Uručujući sertifikat Banji Junaković, Vlado Davkovski iz Agencije za akreditaciju zdravstvenih ustanova naglasio je kako je on izdat na najduži mogući period, od sedam godina.

Povodom uručenja sertifikata o akreditaciji, zaposlenima u Banji Junaković je na prigodnoj svečanosti čestitke uputilo opštinsko rukovodstvo na čelu sa predsednicom opštine Dubravkom Korać, predstavnici Domova zdravlja iz okruga kao i predstavnici drugih Specijalnih bolnica sa teritorije AP Vojvodine.

Redakcija

Redakcija