(VIDEO) Za sportske stipendije u Somboru podeljeno 1.932.000 dinara

Komisija za raspodelu sredstava u oblasti sporta utvrdila je Predlog o raspodeli 2 milona dinara za sportske stipendije.

Na raspisani konkurs stiglo je 28 prijava, a nakon izvršenog bodovanja doneta je odluka da se stipendira dvadeset sportista sa teritorije grada Sombora u ukupnom godišnjem iznosu od 1.932.000 dinara.

U seniorskoj konkurenciji na stipendiju od 9 hiljada dinara mogu da računaju: Srđan Kovač iz Rvačkog kluba „Radnički“, Veljko Petraković iz Rvačkog kluba „Soko“, Jelena Leković iz Karate kluba „Somborac“, Saša Milovac iz Bokserskog kluba „Sombor“ i Snežana Grozdić iz Oodbojkaškog kluba „Volejstars“.

Juniorsku stipendiju od 8.000 dinara su dobili: Filip Frgić iz Rvačkog kluba „Radnički“, Aljoša Kevilj Odbojkaški klub „Sombor“, Aleksa Rađenović, Marko Kolović i Nemanja Bukalov iz Somborskog sportskog kluba „Polet“, zatim Aleksandra Tepavac i Strahinja Karabegović članovi Bokserskog kluba „Sombor“, Sara Počuča, Bojana Vujasinović i Igor Nadoveza biciklisti kluba „S-Team“ i Dejan Fratrić Rvački klub „Soko“.

U konkurenciji kadeta stipendijom od 7 hiljada dinara su nagrađeni : Bojan Kostić Rvački klub „Radnički“, Dario Cigić – Parčetić i Mihajlo Stolić Biciklistički klub „S-Team“, i Dimitrije Broćilović Odbojkaški klub „Sombor“.

Na donete predloge učesnici konkursa imaju pravo prigovora u roku od osam dana od dana njegovog objavljivanja. Isti se upućuje Komisiji za raspodelu sredstva u oblasti sporta, putem Odeljenja društvenih delatnosti, a podnosi se u pisanoj formi putem pisarnice Gradske uprave grada Sombora (Gradski uslužni centar, šalteri 11 i 12), Sombor, Trg Cara Uroša 1. Odluku o prigovoru donosi Komisija u roku od 15 dana od dana njegovog prijema.

Redakcija

Redakcija