Somborski fudbaler Nemanja Milić pruža odlične igre u fudbalskom prvestvu Belorusije

Dok se većina najboljih srpskih fudbalera još uvek nalazi u trenažnim procesima i iščekivanjima da ponovo takmičarski izađu na zeleni teren, jedan fudbaler iz naših krajeva, dobija priliku da svojim igrama i golovima skrene pažnju na sebe.

Radi se o somborcu Nemanji Miliću koji je trenutno najzaslužniji za lidersku poziciju višestrukog šampiona Belorusije kluba „Bate Borisov“.

Nemanja koji je prve fudbalske korake napravio u somborskom „Spektru“, pravu afirmaciju je stekao igrajući u OFK „Beogradu“, „Spartaku“ iz Subotice ali najviše je skrenuo pažnju na sebe igrama u „Crvenoj zvezdi“. Od januara ove godine je u Belorusiji gde život, kako bi rekli teče svojim tokom, i gde se igra fudbal bez prekida.

Nema medija koji se bavi fudbalom, da ovih dana nije pisao o odličnim igrama srpskog fudbalera. Jedan je od najzaslužnijih što „Bate Borisov“ zaređao sa pobedama, pa se posle 11 kola nalazi na vodećem mestu beloruskog prvenstva. Nemanja je u poslednja 4 kola postigao 5 golova i u vrhu je liste strelaca beloruskog prvenstva.

Podsetimo da je Nemanja 2017.godine kao član „Crvene Zvezde“ , koja je te godine izborila učešće u Ligi šampiona, proglašen od strane Gradskog fudbalskog saveza Sombor za najboljeg somborskog fudbelera u toj sezoni.

Stevan Žižić

Stevan Žižić


Novinar