SEC organizuje dva seminara u okviru projekta RES non Verba

Somborski Edukativni Centar u saradnji sa organizacijom Youth for Peace iz Bosne i Hercegovine i udrugom RAND iz Hrvatske, a uz podršku Ekumenske Inicijative Žena (EIŽ) organizuje dva seminara u okviru projekta Regionalni Edukativni Susret – RES non Verba.

Seminari će se održati u Sremskim Karlovcima od 2. do 5. aprila i u Sarajevu od 14. do 17. maja tekuće godine, a baviće se temama nenasilne komunikacije, procesom izgradnje mira i dijaloga u regionu. Pored toga seminari će za sve učenike biti prilika za upoznavanje i povezivanje sa vršnjacima iz regiona.

Ukoliko imate izmedju 21 i 30 godina, dolazite iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske ili Srbije, a ujedno ste zainteresovani i za procese izgradnje mira u regionu iz Somborskog edukativnog centra pozivaju da se prijavite za učešće na projektu.

Rok za prijave je subota, 14. mart 2020. godine do 23 časa i 59 minuta. Svi prijavljeni će biti obavešteni e-mailom o rezultatima najkasnije do srede 17. marta tekuće godine.

Organizator snosi troškove puta u visini autobuske ili vozne karte, a takođe i troškove smeštaja, hrane i materijala za rad.

Redakcija

Redakcija