Rekonstrukcija raskrsnice ulica Venac vojvode Radomira Putnika, Venac vojvode Živojina Mišića, Miloša Obilića i Konjovićeve ulice

Javno komunalno preduzeće „Prostor“ Sombor, kao Upravljač puta, obaveštava sve učesnike u saobraćaju da je u narednom periodu planirana rekonstrukcija raskrsnice na ukrštaju ulica Venac vojvode Radomira Putnika, Venac vojvode Živojina Mišića, Miloša Obilića i Konjovićeve ulice, a u cilju smenjenja brzine i povećanja bezbednost svih učesnika u saobraćaju.

Usled radova na rekonstrukciji pomenutih ulica dolazi do izmene režima saobraćaja, a u skladu sa projektom saobraćaja i saobraćajne signalizacije za vreme izvođenja radova. Projekat saobraćaja i saobraćajne signalizacije za vreme izvođenja radova izrađen je od strane preduzeća za projektovanje i inženjering “Adomne” , iz Novog Sada.

Obilazak radova alternativnim pravcima:
Čonoplja – Subotica ulicom Partizanska ili Hajduk Veljka
Čonoplja – Novi Sad ulicama Vuka Karadžića, Stevana Sinđelića i Vere Gucunje
Novi Sad – Subotica ulicama Vere Gucunje, Hajduk Veljka i Partizanska
Subotica – Centar ulicom Svetozara Miletića
Centar – Čonoplja ulicama Zlatne grede, Vere Gucunje, Stevana Sinđelića, Vuka Karadžića
Cenar – Novi Sad ulicom Zlatne grede

Investitor planiranih radova je Grad Sombor, dok je izvođač radova “Vojput” doo iz Subotice. Radi bezbednosti u saobraćaju, upozoravamo građane, a prevashodno vozače da obrate pažnju na novopostavljenu saobraćajnu signalizaciju i istu poštuju.

Redakcija

Redakcija