Organizacioni odbor „Somborskog polumaratona” uputio izazov svim trkačima za 41.trku koja će se održati sledeće godine

Organizacioni odbor „Somborskog polumaratona” doneo je odluku da svi trkači koji su uplatiti startnine za trku ove godine, koja je otkazana, imaće pravo da učestvuju na „Somborskom polumaratonu” 2021. ali i 2022. godini – dakle na dve trke.

Kako je 41. „Somborski polumaraton“ trebao biti 17.maja Organizacioni odbor je odlučio da pošalje izazov svim trkačima. Svako ko u nedelju, 17. maja, istrči 7 ili 21 km i pošalje svoj rezultat ulazi u trku za besplatnu startninu za naredni „Somborski polumaraton”. Najbrži muški i najbrži ženski rezultat tog dana na 21 kilometar biće nagrađeni besplatnom startninom i medaljom za ovogodišnje izdanje trke, a svi ostali koji istrče 7 ili 21 km konkurišu za još dve besplatne startnine.

Pored toga Ark „Somaraton” na svojoj stranici fejsbuku kao i na instagramu organizuje konkurs za najbolju fotografiju sa nekog od prethodnih izdanja polumaratona. Svako ko okači sliku konkuriše za još jednu besplatnu startninu. Pobedničku fotografiju odabraće Organizacioni odbor „Somborskog polumaratona”.

Stevan Žižić

Stevan Žižić


Novinar