Od ponedeljka klubovi potpisuju Ugovore povodom podele sredstava Javnog poziva za sport

Sportski savez grada Sombora obaveštava sportske klubove da će se potpisivanje Ugovora po raspodeli dela sredstava Javnog poziva za sport za 2020. godinu održati u „Plavoj sali“ Sokolskog Doma u ponedeljak, utorak i sredu, 16. 17. i 18. novembra, u vremenu od 12 do 14 časova.

Podsetimo od predviđenih 22 miliona i 232 hiljade raspodeljeno je 22 miliona i 152 hiljade dinara za 77 sportskih klubova.

Svi predstavnici klubova su u obavezi da sa sobom ponesu popunjen obrazac revidiranog budžeta, kako za godišnje programe, tako i za manifestaciju. Bez donetog revidiranog budžeta, potpisanog i overenog od strane zakonskog zastupnika organizacije, neće biti moguće potpisati Ugovor.

U skladu sa preporukom o pridržavanju mera bezbednosti, određen je i raspored potpisivanja Ugovora. Raspored je dostupan na sajtu i facebook stranicama Sportskog saveza i na sajtu televizije “Sreće”.

Ponedeljak (16. novembar)
12h : SSK „Polet“, FK „Radnički 1912“, Rvački klub „Soko“, KK „Džoker“
12:15h – 14h : Svi fudbalski klubovi, svi rukometni klubovi

Utorak (17. novembar)
12h – 14h : Košarka, odbojka, plivanje, stoni tenis, kajak, rvanje, atletika, džudo, gimnastika, biciklizam, streljaštvo, triatlon, tenis, boks, dizanje tegova, KBK „Kobra“ i KBS „Galaktik“.

Sreda (18. novembar)
12h – 13:30h : Boćanje, šah, kuglanje, bovling, karate, ples, aerosport, ronjenje, bejzbol, aikido, planinartsvo, sportski ribolov, SK „Figura“, Krosminton, SU „Student“, Auto moto klub „025“, Jugozapadna Bačka.

Stevan Žižić

Stevan Žižić


Novinar