Na teritoriji Grada Sombora, tokom prethodne nedelje, evidentirano 4 saobraćajne nezgode

U toku prethodne nedelje, na području Policijske uprave u Somboru, evidentirano je 11 saobraćajnih nezgoda u kojima je osam osoba zadobilo lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržano je 15 vozača.

Na teritoriji grada Sombora evidentirane su četiri saobraćajne nezgode u kojima su tri osobe zadobile lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržano je devet vozača.

Na području opštine Apatin evidentirana je jedna saobraćajna nezgoda. Jedan vozač je zadržan zbog vožnje pod dejstvom alkohola.

Na području opštine Odžaci evidentirane su tri saobraćajne nezgode u kojima su tri osobe zadobile lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržan je jedan vozač.

Na području opštine Kula evidentirane su tri saobraćajne nezgode u kojima su dve osobe zadobile lake telesne povrede. Četiri vozača su zadržana zbog vožnje pod dejstvom alkohola.

Napisano je 64 zahteva za pokretanje prekršajnog postupka i izdato je 257 prekršajnih naloga. Najčešći uzrok saobraćajnih nezgoda je neprilagođena brzina kretanja.

Redakcija

Redakcija