Kabare “Obično veče” Milana Gutovića oduševio somborsku publiku

Velika sala Narodnog pozorišta u Somboru bila je mala da primi sve zainteresovane građane koji su želeli da pogledaju Kabare pod nazivom „Obično veče“ našeg proslavljenog glumca Milana Gutovića.

Ekipa televizije „Sreće“ je imala priliku pre izvođenja kabarea da popriča sa glumcem, koga smo na samom početku razgovora pitali dali je danas teško nasmejati publiku.

„To ide obrnuto proporcijalno. Kako kažu umesto da bude teško nasmejati publiku kada je loše vreme, ispostavi se da je lakše nasmejati publiku u teškom, mučnom vremenu, jer je smeh neka vrsta bežanije od stvarnosti koja je jeziva“ ističe glumac.

Budući da mu polazi za rukom da zasmeje publiku, pitali smo ga ko njega zasmejava.

„Nasmejem se kada često gledam snimke na youtubeu, pošto jedino to i mogu da gledam. Na youtubeu gledam ljude koji nemaju nameru da me nasmeju, ali u želji da budu mudri i pametni oni izgovore takve gluposti koje me zaista razvesele“.

Zanimalo nas je i po čemu će uvek pamtiti Sombor ili neki događaj iz Sombora.

„Ovde u pozorištu imam dosta drugova, Daksi je moj prijatelj sa kojim sam još od prvih glumačkih dana sarađivao. Ovde sam i počinjao neke predstave, mislim da su neke od njih i igrane. Sombor pamtim iz vremena kada sam studirao. ovde je bio jedan upravnik, ne sećam mu se imena, davno je to bilo, imao običaj da za Novu godinu ili neki praznik napravi maskembal. Na taj maskenabal su bili pozivani svi glumci iz cele tadašnje Jugoslavije. Onda su dolazili glumci iz drugih pozorišta obučeni u svoje kostime. Taj maskembal je bio glamurozan i lep, i to je nešto što pamtim od događaja iz Sombora“, završava u svom stilu popularni glumac.

Marko Lončar

Marko Lončar


Glavni i odgovorni urednik