30 05 2017 / 13:15

РТВ СРЕЋЕ СОМБОР
news menu leftnews menu right


САОБРАЋАЈ У СОМБОРУ ПДФ Штампа Ел. пошта
понедељак, 29 мај 2017 00:00

 

 

САОПШТЕЊЕ О СТАЊУ БЕЗБЕДНОСТИ САОБРАЋАЈА НА ПОДРУЧЈУ ПОЛИЦИЈСКЕ УПРАВЕ У СОМБОРУ У ПЕРИОДУ ОД 22.05. - 29.05.2017. ГОДИНЕ

У току претходне недеље, на подручју Полицијске управе у Сомбору, евидентирано је седам саобраћајних незгода. У саобраћајним незгодама три особе су задобила тешке и две особе лаке телесне повреде. Због вожње под дејством алкохола задржано је шест возача.

На територији града Сомбора евидентиране су три саобраћајне незгоде у којима је једна особа задобила лаке телесне повреде. Један возач је задржан због вожње под дејством алкохола.

На подручју општине Апатин нису евидентиране саобраћајне незгоде. Због вожње под дејством алкохола задржана су три возача.

На подручју општине Оџаци евидентиране су две саобраћајне незгоде у којима је једна особа задобила лаке телесне повреде. Један возач је задржан због вожње под дејством алкохола.

У општини Кула евидентиране су две саобраћајне незгоде у којима су три особе задобиле тешке телесне повреде. Због вожње под дејством алкохола задржан је један возач.

Написано је 65 захтева за покретање прекршајног поступка и издато 411 прекршајних налога. Најчешћи узрок саобраћајних незгода је неприлагођена брзина и неуступање првенства пролаза.

 


РЕКЛАМНИ ПРОСТОР Резервишите одмах:

Slavisa namestaj Sombor

MeteorCommerce

Robna kuca KIDS

Robna kuca MILANO

GRUBEX & G

Univezitet Dzon Nezbit

Bašta Centar

Pagi FOTO

Robna kuca MILANO
Ауторско право 2008-2017 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .