25 07 2017 / 02:32

РТВ СРЕЋЕ СОМБОР
news menu leftnews menu right


САОБРАЋАЈ У СОМБОРУ ПДФ Штампа Ел. пошта
понедељак, 24 јул 2017 00:00

 

 

САОПШТЕЊЕ О СТАЊУ БЕЗБЕДНОСТИ САОБРАЋАЈА НА ПОДРУЧЈУ ПОЛИЦИЈСКЕ УПРАВЕ У СОМБОРУ У ПЕРИОДУ ОД 17.06. - 23.07.2017. ГОДИНЕ

У току претходне недеље, на подручју Полицијске управе у Сомбору, евидентирано је 12 саобраћајних незгода. У саобраћајним незгодама једна особа је погинула, две особе су задобиле тешке и 12 особa лаке телесне повреде. Због вожње под дејством алкохола задржано је 12 возача.

На територији града Сомбора евидентирано је пет саобраћајних незгода у којима је једна особа задобила тешке и две особе лаке телесне повреде. Један возач је задржан због вожње под дејством алкохола.

На подручју општине Апатин евидентирана је једна саобраћајна незгода. Због вожње под дејством алкохола задржано је пет возача.

На подручју општине Оџаци евидентирано је пет саобраћајних незгода у којима је једна особа погинула, једна задобила тешке и три особе лаке телесне повреде. Три возача су задржана због вожње под дејством алкохола.

У општини Кула евидентирана је једна саобраћајна незгода у којој је седам особа задобило лаке телесне повреде. Због вожње под дејством алкохола задржана су три возача.

Написан 81 захтев за покретање прекршајног поступка и издато 394 прекршајних налога.  Најчешћи узрок саобраћајних незгода је неприлагођена брзина кретања.

 


РЕКЛАМНИ ПРОСТОР Резервишите одмах:

Slavisa namestaj Sombor

Robna kuca KIDS

Robna kuca MILANO

Elektro Selenča

Bunjevačka dužionica 2017

RIA Cosmetics

Bašta Centar

Pagi FOTO

Robna kuca MILANO
Ауторско право 2008-2017 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .