20 01 2020 / 12:53

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
utorak, 09 septembar 2014 17:21

ДОМ ЗДРАВЉА СОМБОР

Дом здравља „Др Ђорђе Лазић” Сомбор  укључен је у Национални програм скрининга рака дебелог црева, током којег ће на територији Града Сомбора за две године бити прегледано преко 30 хиљада људи старости од 50 до 74 године. Програм се спроводи у сарадњи са Институтом за јавно здравље Србије Др „Милан Јовановић Батут”.

Ово је први пут да се територија Града Сомбора укључила у овакву врсту прегледа грађанства. Од 16. јуна прегледи су обављани у Кљајићеву, након тога у Телечкој а сада су позиви упућени становништву у Риђицу.

Дом здравља „др Ђорђе Лазић“ у Сомбору као јединствено правно лице постоји од 2009. године. Кроз своју историју дугу више од 100 година, и прве ванболничке службе као посебне целине у односу на болницу основане 1892. године, прошао је кроз многе промене. Од 1931. године налази се на локацији у центру Града у Мирној улици и сада представља један велику, модерну, здравствену институцију која својим радом и односом према раду тј бризи о здрављу становништва, заузима висок положај међу здравственим установама у покрајини, региону па и шире. Од краја 2012 године на месту директорице Дома Здравља је др Емеше Ури

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

PERGAMONA

Balon Decor radionica 2019

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Frizerski salon "Goca No1"

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2020 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .