15 12 2019 / 08:18

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
ponedeljak, 12 april 2010 02:00

ДЕСЕТ САОБРАЋАЈНИХ НЕЗГОДА ПРОШЛЕ НЕДЕЉЕ У СОМБОРУ

У току претходне недеље на подручју Полицијске управе у Сомбору догодило се 17 саобраћајних незгода у којима су 3 лица изгубила живот, 1 лице задобило тешке и 9 лица лаке телесне повреде. Због вожње под дејством алкохола, деветнаест лица је задржано. Материјална штета се процењује на око 700 хиљада динара.

На територији општине Сомбор догодило се 10 саобраћајних незгода у којима је 5 лица задобило лаке телесне повреде. Девет лица је задржано због вожње под дејством алкохола.

У општини Апатин догодиле су се 3 саобраћајне незгоде у којима су 2 лица задобила лаке телесне повреде. Због вожње под дејством алкохола 3 лица су задржана.

На подручју општине Оџаци догодиле су се 2 саобраћајне незгоде у којима је 1 лице задобило лаке телесне повреде. Због вожње под дејством алкохола 3 лица су задржана.

У општини Кула догодиле су се 2 саобраћајне незгоде у којима су 3 лица изгубила живот, 1 лице је задобило тешке и 1 лице лаке телесне повреде. Четири лица су задржана због вожње под дејством алкохола.

Међу узроцима који су довели до саобраћајних незгода најбројнији су неприлагођена брзина, неуступање права првенства пролаза и удар дивљачи на путу.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Meteor Commerce - otkup kukuruz 2019

PERGAMONA

Balon Decor radionica 2019

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Pergamona Sombor

Frizerski salon "Goca No1"

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2019 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .