15 10 2019 / 03:52

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
sreda, 10 februar 2010 00:08

КРАЂЕ И РАЗБОЈНИШТВА У ПОРАСТУ

Полицијска управа у Сомбору одржала је прву конференцију за медије ове године, на којој је приказала годишњи извештај о свом раду током протекле 2009. године.

 

Изнети су статистички подаци који говоре о безбедности у Сомбору и целом Западно-бачком округу. Занимљив је податак да је укупан број кривичних дела у смањењу, али да су крађе и разбојништва у порасту. Начелник Полицијске управе Сомбор Саша Дмитрашиновић је истакао да ће 2010. године полиција имати 3 приоритета, и то: борбу против криминала, борбу против наркоманије и борбу против корупције.

 

Начелник оделења криминалистичке полиције Предраг Родић представио је рад свог одељења и обавестио јавност докле је истрага стигла у случају тешко претученог дечака Јована Хинића.

Начелник Дмитрашиновић је позвао грађане да више не трпе такозване „зеленашке камате“ - изнуде и уцене, и да се слободно обрате Полицијској управи која успешно решава такве проблеме. Остале податке о разбојништвима, крађама и саобраћајним прекршајима можете погледати у нашој репортажи одмах после вести РТВ „Среће“.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Meteor Commerce - otkup kukuruz 2019

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Pergamona Sombor

Frizerski salon "Goca No1"

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2019 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .