19 10 2019 / 22:26

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
četvrtak, 11 mart 2010 22:53

ПРОТОКОЛ О САРАДЊИ ВУКОВАРА И СОМБОРА

На данашњој седници Савета Западно-бачког управног округа су присуствовали представници Града Сомбора, општина Апатин, Кула и Оџаци и Јован Ајдуковић, заменик жупана Вуковарско-сремске жупаније из Републике Хрватске. Заменик жупана је презентовао Развојну стратегију Вуковарско-сремске жупаније за период 2009-2013. год.

Према његовим речима, 2002. године је потписан Протокол о сарадњи Вуковарско-сремске жупаније и АП Војводине, а 2009. заједничка Изјава о разумевању Вуковарско-сремске жупаније и Јужнобачког управног округа. Оцењено је да ови документи представљају одличну полазну основу за примену и доношење сличних докумената између Вуковарско-сремске жупаније и Западнобачког округа, који касније могу да буду део Дунавске стратегије Европске уније.

Нацрт протокола о сарадњи данас је уручен начелници Западнобачког управног округа др Лиљани Соколовој-Ђокић. Процедура о усвајању и потписивању оваквог документа, подразумева доношење Одлуке од стране Скупштина оба града, односно општина Западно-бачког округа.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Meteor Commerce - otkup kukuruz 2019

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Pergamona Sombor

Frizerski salon "Goca No1"

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2019 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .