14 12 2019 / 09:28

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
četvrtak, 26 septembar 2019 16:09

Radni sastanak sekretara

mesnih zajednica iz Kule,

Sombora, Apatina, Odžaka i Bača

 


Na inicijativu predsednika Saveta mesnih zajednica opštine Kula, Bobana Damjanovića, u Kuli je održan  radni sastanak sekretara mesnih zajednica iz Kule, Sombora, Apatina, Odžaka i Bača. Na sastanku je posebno bilo reči o predstojećem budžetu za 2020 godinu, kao i o prioritetima i projektima koje treba realizovati u narednom periodu.

Prema rečima Bobana Damjanovića, ovo je samo jedan u nizu sastanaka, koji ima za cilj da se unapredi rad mesnih zajednica, i to po raznim pitanjima koji se tiču konkretnih potreba građana na lokalnom nivou.

On je posebno istakao važnost izgradnje fabrike vode u Kruščiću i Ruskom Krsturu, proširenje puta Kruščić – Ruski Krstur, izgradnju kanalizacione mreže u Sivcu, kao i rekonstrukcije Doma zdravlja i dečje ambulante u Sivcu, za koju su već obezbeđena sredstva od viših nivoa vlasti.

Damjanović se zahvalio sekretarima mesnih zajednica, kao i predsedniku opštine Kula, Damjanu Miljaniću, narodnom poslaniku Goranu Nikoliću i odborniku u Skupštini grada Sombora, Zoranu Rusu što su pružili podršku i dali doprinos ka što boljem povezivanju lokalnih sredina i upoznavanju sa aktuelnim problemima.

Naredni sastanak će se održati 24. oktobra u Apatinu.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Meteor Commerce - otkup kukuruz 2019

PERGAMONA

Balon Decor radionica 2019

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Pergamona Sombor

Frizerski salon "Goca No1"

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2019 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .