12 12 2019 / 23:14

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
sreda, 08 maj 2019 16:55

Festival „Nedelja pozorišta“

 

Organizacioni odbor festivala „Nedelja pozorišta Sonta 2019“ objavio je poziv za sve zainteresovane pozorišne grupe da učestvuju na petom po redu festivalu „Nedelja pozorišta“, koji će biti održan u periodu od 8. do 14. juna u Sonti.

Koncept festivala nije profilisan, već je otvoren za sve zainteresovane pozorišne grupe bez obzira da li su u pitanju dramske grupe odraslih, mladih, dece i da li su predstave namenjene za odrasle, mlade ili decu, amaterske, poluprofesionalne ili profesionalne, iz zemlje ili inostranstva.

Cilj festivala je da obogati kulturnu ponudu u lokalnoj zajednici, razvije saradnju dramskih grupa i promoviše omladinski aktivizam u zajednici. Pored predstava, svake godine organizuje se i prateći program u vidu radionica, performansa, promocija knjiga i dramskih tekstova i drugo.

Za sve goste festivala obezbeđena je hrana, osveženje, nagrade za svaku predstavu i druženje nakon nje.

Prijave se dostavljaju do 17. maja 2019. godine na imejl Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli , a obrazac za prijavu svi zainteresovani mogu preuzeti sa zvaničnog sajta Centra za kulturu i obrazovanje Sonta.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Meteor Commerce - otkup kukuruz 2019

PERGAMONA

Balon Decor radionica 2019

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Pergamona Sombor

Frizerski salon "Goca No1"

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2019 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .