19 11 2019 / 03:03

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
sreda, 16 oktobar 2019 18:56

Prikupljena sredstva za

kupovinu profesionalne

sušare

 


Kompanija "Coca-Cola HBC Srbija" svojom donacijom u iznosu od 327.600 dinara omogućila je uspešno prikupljanje sredstava u okviru kampanje na platformi donacije.rs pod nazivom "Pomozimo ženama iz sela Stanišić" da žive od svog rada.

Nosilac kampanje je "Udruženje Somborska dobra bašta", osnovano u okviru projekta Fonda B92 "Onasnaživanje". Udruženje se bavi ekonomskim osnaživanjem žena kroz proizvodnju i preradu čeri paradajza gajenog po organiskim principima, te edukacijom žena u ovoj oblasti.

Prikupljena sredstva namenjena su kupovini profesionalne sušare koja će omogućiti efikasniju proizvodnju i preradu, te uštedu električne energije, čime će se obezbediti sredstva za uključivanje većeg broja žena iz Stanišića i okoline u proces prerade, što će im omogućiti dodatnu zaradu i bolji život.

Marija Čečen, direktorka Fonda B92 ističe da je Potencijal Udruženja "Somborska dobra bašta" video u razvoju jedinstvenog proizvoda na tržištu kao što je "Dobar čeri" - sušeni čeri paradajz u maslinovom ulju, pravljen po posebnoj recepturi.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Meteor Commerce - otkup kukuruz 2019

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Pergamona Sombor

Frizerski salon "Goca No1"

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2019 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .