16 10 2019 / 15:03

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
ponedeljak, 30 septembar 2019 15:41

Besplatne obuke...

 

 

Somborski edukativni centar poziva nezaposlene mlade da se prijave za učešća u sledećim besplatnim obukama: osnove WEB programiranja, osnove tehnike ženskih šišanja i obuka za rad u trgovini.

Pravo učešća imaju nezaposleni mladi uzrasta 18-30 godina sa prebivalištem na području Grada Sombora.Obuke će se realizovati od polovine oktobra do polovine decembra  2019. Učešće u obukama je potpuno besplatno, a tokom praktičnog dela obuke učesnicima je obezbeđena finansijska nadoknada.

Prijave se vrše putem prijavnih formulara, koje se nalaze na internet prezentaciji Somborskog edukativnog centra, najkasnije do ponedeljka, 07. oktobra.

Pomenute obuke se realizuju u okviru projekta "Mlad se promeni, za posao pokreni 5.0" - unapređenje zapošljivosti i podsticanje zapošljavanja mladih u Somboru“ koji realizuje Grad Sombor u partnerstvu sa Somborskim edukativnim centrom, Somborskim omladinskim Boom-om i Školom za osnovno obrazovanje odraslih Sombor uz finansijsku podršku Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Meteor Commerce - otkup kukuruz 2019

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Pergamona Sombor

Frizerski salon "Goca No1"

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2019 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .