20 09 2019 / 03:22

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
utorak, 23 jul 2019 16:20

Obuka na temu

socijalnih inovacija u

omladinskom radu

 


Projekat pod nazivom “Entrepreneurial mindset through social innovation in youth work” koji uz podršku Evropske komisije u okviru Erasmus plus programa realizuje organizacija "THY" iz Prizrena, a na kome je Somborski edukativni centar jedan od partnera, već neko vreme okuplja mlade iz 8 zemalja, i to Albanije, Bosne i Hercegovine, Kosova, Bugarske, Severne Makedonije, Srbije, Turske i Rumunije.

Ovog puta povod okupljanja bila je obuka na temu socijalnih inovacija u omladinskom radu. Učesnici obuke koja se održavala u Prištini imali su priliku da steknu znanja i veštine na temu neformalnog obrazovanja, omladinskog rada i socijalnih inovacija. U toku trajanja obuke učesnici su takođe imali priliku da se oprobaju u držanju radionica, s obzirom na to da su u međunarodnim timovima pripremali radionice koje su kasnije realizovali u okviru celokupne grupe.

Nakon završene obuke imaće priliku da u svojim lokalnim zajednicama primene stečeno znanje u toku trajanja obuke, tako što će organizovati dve radionice za mlade.

Somborski edukativni centar ovog puta predstavljali su Nikola Pavković, Dragana Radojević, Marigona Kajtazi i Ivana Barać.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Centar za edukaciju

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Pergamona Sombor

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2019 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .