15 10 2019 / 04:01

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
sreda, 27 mart 2019 16:07

“Psihozon” iz Sombora

jedan od osnivača

Mreže za postpenalnu

podršku Srbije

 

 

Centar za individualni razvoj i unapređenje društva “Psihozon” iz Sombora je jedan od osnivača Mreže za postpenalnu podršku Srbije.

Uz podršku OEBS-Misiji u Srbiji, održana je prva Osnivačka skupština Mreže organizacija civilnog društva za postpenalnu podršku u Srbiji, prva mreža ovog tipa u našoj zemlji, koja je okupila oko 20 raznovrsnih Organizacije civilnog društva širom naše zemlje, ž koja se bave pružanjem postpenalne podrške bivšim osuđenicima i maloletnicima u sukobu sa zakonom, kao i osobama iz sistema njihove podrške.

Posle osnivačke skupštine, održana je Konferencija “Predstavljanje Mreže za postpenalnu podršku Srbije”, sa ciljem da se predstave principi i ciljevi Mreže, kao i da se predstave organizacije civilnog društva u Srbiji, koje su članice i osnivači Mreže.

Somborski učesnici na ovom događaju su bili Ružica Rakinić, Saša Stojšić, Dragana Buzadžić i Aleksandar Hinić, odnosno, predstavnici "Psihozon"-a, Kazneno-popravnog zavoda u Somboru i Povereničke kancelarije u Somboru/Odeljenja za izvršenje vanzavodskih sankcija i mera, Uprave za izvršenje krivičnih sankcija Ministarstva pravde RS.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Meteor Commerce - otkup kukuruz 2019

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Pergamona Sombor

Frizerski salon "Goca No1"

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2019 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .