19 10 2018 / 18:28

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
ponedeljak, 27 novembar 2017 16:19

Skupština NAPOR-a

 

video prilog

 

 

 


25. i 26. novembra u Somboru je održana redovna Skupština Nacionalne asocijacije praktičara omladinskog rada – NAPOR.

U velikoj sali Skupštine grada Sombora aktivisti Nacionalne asocijacije NAPOR su održali svoju redovnu godišnju skupštinu u okviru koje su govorili o sprovođenju programa omladinskog rada, te o planovima i ciljevima za narednu godinu.Na samom početku Skupštine sve učesnike je pozdravila gradonačelnica Sombora Dušanka Golubović.

Asocijacija NAPOR je osnovana 2009. godine i broji 65 organizacija članica sa teritorije Republike Srbije, koje sprovode programe omladinskog rada, tj. programe koji doprinose ličnom i socijalnom razvoju mladih osoba. Ciljevi NAPOR su: unapređivanje položaja mladih u društvu; unapređivanje sistemske brige o mladima; obezbeđivanje i unapređivanje sigurnog okruženja i mogućnosti za lični i socijalni razvoj mladih; profesionalizacija omladinskog rada; utvrđivanje novih zanimanja u oblasti omladinskog rada; utvrđivanje standarda omladinskog rada i njihovo uvođenje u praksu; utvrđivanje kriterijuma kompentencija omladinskih radnika; kao i podsticanje umrežavanja i razmene znanja i prakse između udruženja koja sprovode omladinski rad.

Organizaciju ovogodišnje skupštine je na sebe preuzeo Somborski edukativni centar, koji je punopravni član NAPOR-a, a čiji je predsenik Srđan Vlaškalić ujedno i član Upravnog odbora NAPORA.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Meteor Commerce Otkup 2018

Centar za edukaciju

MILANO HOME

Malac Genijalac Sombor

DDG Fashion Sombor

Amigo KAFA

Pagi FOTO

Beli labud 037

Pergamona Sombor

Emma's Fusion Sombor

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2017 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .