20 01 2018 / 07:59

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
ponedeljak, 20 novembar 2017 16:00

UG "Volonter"

Ekološka inicijativa

 

 

Udruženje građana „Volonter“ tokom oktobra i novembra sprovodi projekat „Ekološka inicijativa“, koji ima za cilj podizanje ekološke svesti kod dece i mladih, pre svega kod učenika osnovnih i srednjih škola, kojima je neophodna promena svesti u ovoj oblasti, jer su to budući naraštaji od kojih zavisi i očuvanje naše okoline.U program obuka, koji traje do kraja novembra, biće uključeno oko 550 đaka iz osnovnih škola sa teritorije grada Sombora, uključujući i đake iz škola u naseljenim mestima, kao i 250 đaka iz srednjih škola sa teritorije grada Sombora.

Kroz realizaciju projektnih aktivnosti korisnici projekta će steći odgovornost za očuvanje ekologije i odgovoran odnos prema otpadu, tj. načinima pravilnog upravljanja otpadom, zanačaju sortiranja otpada i prednostima reciklaže.

UG „Volonter“ već nekoliko godina sprovodi slične programe, a ovaj program, koji ima veliki značaj za očuvanje naše okoline, finansira Ministrastvo za zaštitu životne sredine, sufinansira grad Sombor – po programima za decu, dok je partner na projektu JKP „Čistoća“ Sombor.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Hair by Dusica

Bunjevačko prelo 2018

Robna kuca MILANO

Perfect Vision

Malac Genijalac Sombor

DDG Fashion Sombor

Amigo KAFA

Pagi FOTO

Beli labud 037

Pergamona Sombor

Welnes centar Banja Junaković

D KOmerc - Hundai
Ауторско право 2008-2017 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .