19 10 2018 / 17:00

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
ponedeljak, 20 novembar 2017 16:00

UG "Volonter"

Ekološka inicijativa

 

 

Udruženje građana „Volonter“ tokom oktobra i novembra sprovodi projekat „Ekološka inicijativa“, koji ima za cilj podizanje ekološke svesti kod dece i mladih, pre svega kod učenika osnovnih i srednjih škola, kojima je neophodna promena svesti u ovoj oblasti, jer su to budući naraštaji od kojih zavisi i očuvanje naše okoline.U program obuka, koji traje do kraja novembra, biće uključeno oko 550 đaka iz osnovnih škola sa teritorije grada Sombora, uključujući i đake iz škola u naseljenim mestima, kao i 250 đaka iz srednjih škola sa teritorije grada Sombora.

Kroz realizaciju projektnih aktivnosti korisnici projekta će steći odgovornost za očuvanje ekologije i odgovoran odnos prema otpadu, tj. načinima pravilnog upravljanja otpadom, zanačaju sortiranja otpada i prednostima reciklaže.

UG „Volonter“ već nekoliko godina sprovodi slične programe, a ovaj program, koji ima veliki značaj za očuvanje naše okoline, finansira Ministrastvo za zaštitu životne sredine, sufinansira grad Sombor – po programima za decu, dok je partner na projektu JKP „Čistoća“ Sombor.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Meteor Commerce Otkup 2018

Centar za edukaciju

MILANO HOME

Malac Genijalac Sombor

DDG Fashion Sombor

Amigo KAFA

Pagi FOTO

Beli labud 037

Pergamona Sombor

Emma's Fusion Sombor

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2017 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .