20 01 2020 / 13:42

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
ponedeljak, 25 februar 2019 16:12

Dodeljena priznanja

Nacionalnog saveta bunjevačke

nacionalne manjine

 

video prilog

Zvonko Bogdan je zaplakao kada je primio posebno priznanje Nacionalnog saveta bunjevačke nacionalne manjine "Ivan Antunović" za poseban doprinos na očuvanju nacionalnog identiteta Bunjevaca.

Na 4. svečanoj sednici Bunjevačkog nacionalnog saveta priznanje "Mio  Mandić" je dodeljeno  Ministarstvu prosvete, nauke i tehnološkog razvoja za vrhunski doprinos u oblasti obrazovanja bunjevaca.

Priznanje "Mio Madić" je dodeljeno i Pokrajinskom sekretarijatu za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine za vrhunski dobrinos obrazovanja bunjevaca.

Priznanje "Ambrozije Šarčević" dodeljeno je Martinu Helcenmanu, doktoru filoloških nauka iz Dezdrena kao i Mariji Bojanin za poseban doprinos u oblasti naučno-istraživačkog rada o Bunjevcima.

Priznanja "Mara Đorđević Malagurski" dodeljeno je Nevenki Bašić Palković za poseban doprinos u oblasti kulture bunjevaca, dok je priznanje "Kalor Milodanović" dodeljeno Nataši Stantić, urednici televizijske emisije "Spektar" i Siniši Tikvickom, uredniku sajta bunjevci.net i nosiocu razvoja video produkcije u Bunjevačkom media centru za poseban doprinos u oblasti informisanja na bunjevačkom jeziku.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

PERGAMONA

Balon Decor radionica 2019

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Frizerski salon "Goca No1"

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2020 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .