25 06 2019 / 13:27

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
utorak, 27 februar 2018 15:55

Profesionalni

upravnici zgrada

 

 

 

Peti ispitni rok za polaganje ispita za sticanje licence profesionalnog upravnika počinje 15. marta, kada će biti održan pismeni deo ispita, a rok za podnošenje prijava sa kompletnom dokumentacijom je 5. mart.Ispit će biti realizovan u Privrednoj komori Srbije, kao i u svim regionalnim komorama.

Prijave se podnose elektronskim putem, a prijavu je moguće izvršiti i poštom na adresu: PRIVREDNA KOMORA SRBIJE, Komisija za sprovođenje ispita za sticanje licence profesionalnog upravnika, Resavska 13-15, 11000 Beograd.

Kandidati podnose sledeća dokumenta:fotokopiju očitane lične karte; dokaz o tome da imaju najmanje srednju školu u četvorogodišnjem trajanju; dokaz o izvršenoj uplati naknade - ovaj dokaz/uplatnica se dostavlja naknadno mejlom jer će po izvršenoj prijavi kandidatu najpre biti dostavljen predračun po kojem se vrši plaćanje. Predračun Privredna komora Srbije dostavlja na elektronsku adresu koja se navede u prijavi i izvršenoj uplati. Naknada za polaganje ispita, izdavanje licence i upis u Registar iznosi 15.600 dinara sa uračunatim PDV-om

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Centar za edukaciju

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Malac Genijalac Sombor

Bayer Propulse

Amigo KAFA

Chemical Agrosava

Chemical Agrosava

Agrimatco

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2019 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .