17 01 2019 / 11:28

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
četvrtak, 08 februar 2018 15:35

Počela Nagradna igra

"Uzmi račun i pobedi"


 

 

Radi realizacije mera Nacionalnog programa za suzbijanje sive ekonomije, Vlada Republike Srbije je 2017. i 2018. godinu proglasila godinama borbe protiv sive ekonomije. S obzirom da je 2017. godine Nagradna igra „Uzmi račun i pobedi“ prihvaćena od velikog broja građana, Vlada Srbije i ove godine organizuje nagradnu igru pod istim nazivom.

Nagradna igra „Uzmi račun i pobedi 2018“ počela je 1. februara i trajaće najduže 30 dana.Punoletni građani koji žele da učestvuju u nagradnoj igri potrebno je da prikupe deset fiskalnih računa ili deset potvrda za plaćanje karticom, minimalne vrednosti od 100 dinara, i dostave ih priređivaču nagradne igre.Računi ili slipovi dostavljaju se u običnim  kovertama i popunjavaju tako što će učesnici na prednjoj strani koverte napisati „Uzmi račun i pobedi 2018“, a na poleđini koverte čitko navesti ime i prezime, adresu prebivališta iz ličnih dokumenata i kontakt telefon.Učesnici nagradne igre ne plaćaju poštansku uslugu slanja koverti.

U Nagradnoj igri, u okviru kampanje „Podizanje svesti građana i privrede o značaju suzbijanja sive ekonomije i motivaciji za poštovanje procesa“, učestvovaće gradovi, gradske opštine i opštine u Republici Srbiji.Učešće gradova u Nagradnoj igri organizuje Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave, koje će nagraditi devet najuspešnijih gradova, gradskih opština i opština sa čije teritorije pristigne najviše fiskalnih računa ili slip isečaka. Sredstva koja gradovi dobiju na ime nagrade biće utrošena na opremanje ili obnovu objekata i prostora od javnog značaja, po izboru građana.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Novogodišnje i Božićne Čestitke

Centar za edukaciju

Robna kuca MILANO

Malac Genijalac Sombor

DDG Fashion Sombor

Amigo KAFA

Pagi FOTO

Beli labud 037

Pergamona Sombor

Emma's Fusion Sombor

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2017 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .