25 06 2019 / 13:26

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
četvrtak, 08 februar 2018 15:35

Počela Nagradna igra

"Uzmi račun i pobedi"


 

 

Radi realizacije mera Nacionalnog programa za suzbijanje sive ekonomije, Vlada Republike Srbije je 2017. i 2018. godinu proglasila godinama borbe protiv sive ekonomije. S obzirom da je 2017. godine Nagradna igra „Uzmi račun i pobedi“ prihvaćena od velikog broja građana, Vlada Srbije i ove godine organizuje nagradnu igru pod istim nazivom.

Nagradna igra „Uzmi račun i pobedi 2018“ počela je 1. februara i trajaće najduže 30 dana.Punoletni građani koji žele da učestvuju u nagradnoj igri potrebno je da prikupe deset fiskalnih računa ili deset potvrda za plaćanje karticom, minimalne vrednosti od 100 dinara, i dostave ih priređivaču nagradne igre.Računi ili slipovi dostavljaju se u običnim  kovertama i popunjavaju tako što će učesnici na prednjoj strani koverte napisati „Uzmi račun i pobedi 2018“, a na poleđini koverte čitko navesti ime i prezime, adresu prebivališta iz ličnih dokumenata i kontakt telefon.Učesnici nagradne igre ne plaćaju poštansku uslugu slanja koverti.

U Nagradnoj igri, u okviru kampanje „Podizanje svesti građana i privrede o značaju suzbijanja sive ekonomije i motivaciji za poštovanje procesa“, učestvovaće gradovi, gradske opštine i opštine u Republici Srbiji.Učešće gradova u Nagradnoj igri organizuje Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave, koje će nagraditi devet najuspešnijih gradova, gradskih opština i opština sa čije teritorije pristigne najviše fiskalnih računa ili slip isečaka. Sredstva koja gradovi dobiju na ime nagrade biće utrošena na opremanje ili obnovu objekata i prostora od javnog značaja, po izboru građana.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Centar za edukaciju

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Malac Genijalac Sombor

Bayer Propulse

Amigo KAFA

Chemical Agrosava

Chemical Agrosava

Agrimatco

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2019 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .