25 06 2019 / 13:51

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
utorak, 26 decembar 2017 15:50

9. ciklus programa

“POKRENI SE ZA POSAO”

 

 

 

Konkurs za novi, deveti ciklus nacionalnog donatorskog programa “POKRENI SE ZA POSAO”, koji sprovodi NVO “ENECA” uz podršku kompanije “Filip Moris” u Srbiji je otvoren od  7. decembra i trajaće do 15. marta naredne godine. Program ima za cilj da podrži pokretanje i unapređivanje malih i porodičnih preduzeća širom Srbije koji imaju dobru, inovativnu i održivu poslovnu ideju.

Svi građani sa održivim i kreativnim preduzetničkim idejama koje se zasnivaju na nekim od principa održivog razvoja kao što su društveno-odgovorno poslovanje, korišćenje obnovljivih izvora energije, eneretska efikasnost, zaštita i očuvanje životne sredine, imaju mogućnost da se prijave na konkurs putem sajta www.pokrenisezaposao.rs

Program obezbeđuje donaciju u iznosu od 10.000 dolara u vidu opreme, licenci/sertifikata, standardizacije i optimizacije neophodne za pokretanje ili unapređenje biznisa, poslovne i stručne obuke, kao i stalnu savetodavnu i mentorsku pomoć.

Da bi se učestvovalo u programu potrebna je dobra inovativna i održiva poslovna ideja za pokretanje ili unapređenje sostvenog biznisa i prebivalište ili boravište na teritoriji Republike Srbije.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Centar za edukaciju

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Malac Genijalac Sombor

Bayer Propulse

Amigo KAFA

Chemical Agrosava

Chemical Agrosava

Agrimatco

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2019 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .