17 01 2019 / 12:00

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
utorak, 26 decembar 2017 15:50

9. ciklus programa

“POKRENI SE ZA POSAO”

 

 

 

Konkurs za novi, deveti ciklus nacionalnog donatorskog programa “POKRENI SE ZA POSAO”, koji sprovodi NVO “ENECA” uz podršku kompanije “Filip Moris” u Srbiji je otvoren od  7. decembra i trajaće do 15. marta naredne godine. Program ima za cilj da podrži pokretanje i unapređivanje malih i porodičnih preduzeća širom Srbije koji imaju dobru, inovativnu i održivu poslovnu ideju.

Svi građani sa održivim i kreativnim preduzetničkim idejama koje se zasnivaju na nekim od principa održivog razvoja kao što su društveno-odgovorno poslovanje, korišćenje obnovljivih izvora energije, eneretska efikasnost, zaštita i očuvanje životne sredine, imaju mogućnost da se prijave na konkurs putem sajta www.pokrenisezaposao.rs

Program obezbeđuje donaciju u iznosu od 10.000 dolara u vidu opreme, licenci/sertifikata, standardizacije i optimizacije neophodne za pokretanje ili unapređenje biznisa, poslovne i stručne obuke, kao i stalnu savetodavnu i mentorsku pomoć.

Da bi se učestvovalo u programu potrebna je dobra inovativna i održiva poslovna ideja za pokretanje ili unapređenje sostvenog biznisa i prebivalište ili boravište na teritoriji Republike Srbije.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Novogodišnje i Božićne Čestitke

Centar za edukaciju

Robna kuca MILANO

Malac Genijalac Sombor

DDG Fashion Sombor

Amigo KAFA

Pagi FOTO

Beli labud 037

Pergamona Sombor

Emma's Fusion Sombor

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2017 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .