09 12 2019 / 10:42

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
sreda, 04 decembar 2019 21:14

5.vikend turnira

SOS Lige budućih šampiona

 

video prilog

U subotu poslednjeg dana novembra na teren Sportskog centra Oranž u Somboru , u okviru turnira SOS Lige budućih šampiona  odigrano je  13 utakmica i postignuto 76 golova. Najviše su odigrane utakmice u generaciji 2010 godište a uspešne su bile ekipe iz Subotice. „Spartak“ je  pobedio „Arenu“ i „Crvenku“  dok  je „Subotica“  dobila „Arenu“ i „Radnički 1912“ . „Arena“ je izgubila još od somborskog „Radničkog“ ali je uspela da pobedi domaći „Oranž“. Pored pomenutih ekipa videli smo još  dve generacije  ekipe „Kordun“ iz Kljajićeva koje su ostvarile po jedanu pobedu i jedan poraz dok su i četiri ekipe „Crvenke“ imale bilans dve pobede i dva poraza. Od somborskih ekipa „Radnički“ je imao dve pobede i jedan poraz, „Radnički 1912“ i „Oranž“ po dva poraza, „ŽAK“ pobedu i poraz, dok je „Spektar“ imao samo jednu utakmicu u kojoj je ostvario pobedu.

U nedelju prvog dana decembra odigrano je 11 utakmica i viđeno čak 82 gola. Za ovakvu efikasnost potrudile su se ekipe „Olimpik“ iz Apatina koja je pobedila „Radnički“ sa 14 prema 1, „Arena“ koja je sa 13 prema 0 pobedila „Mladost“ i „Lider“ iz Odžaka koji  je dao „Olimpiku“ 10 golova a primio samo jedan.

Fudbalska škola „Mladost“ iz Apatina redovan je učesnik turnira SOS lige i svake godine u generacijama ima i po 2 ekipe. Kako kaže trener ekipe  dece ima puno pa je napravljano nekoliko timova jer najvažnije je da se svi loptaju.

I u nedelju su nastupale sve fudbalske ekipe iz Subotice, i iz Apatina a videli smo i veoma dobru ekipu  „Lider“ iz Odžaka. Od somborskih ekipa „Radnički“ i „Oranž“ nisu ostvarili pobede.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Meteor Commerce - otkup kukuruz 2019

PERGAMONA

Balon Decor radionica 2019

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Pergamona Sombor

Frizerski salon "Goca No1"

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije




Ауторско право 2008-2019 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .