09 12 2019 / 11:34

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
ponedeljak, 25 novembar 2019 16:56

KK "Somborac" - 17 medalja

u Budisavi

 


Najmlađa takmičarska grupa karate kluba ‘’Somborac’’ učestvovala je proteklog vikenda na međunarodnom karate turniru ’’Panter open 2019.’’ i osvojila ukupno 17 medalja: 6 zlatnih, 6 srebrnih i 5 bronzanih.

Na turniru koji je održan u Budisavi u organizaciji karate kluba ‘’Panter 2011’’ i Karate saveza Vojvodine zlatne medalje u pojedinačnom kata nadmetanju osvojili su: Milana Bakić, Đorđe Hristov, Kristina Kosanović i  Aljoša Milisavljević. U ekipnoj konkurenciji zlatne medalje osvojili su pionirski timovi- muški kata tim u sastavu: Nikola Čavić, Aljoša Milisavljević i Đorđe Hristov, kao i ženski kata tim u sastavu: Jana Mijatović, Tara Jurić i Lana Krizmanić. Srebrne medalje osvojili su : Milica Galović, Veljko Galović, Nikola Čavić, Boris Senjavin, Georgije Trivunović, kao i mešoviti kata tim poletaraca u sastavu:  Milica Galović, Aljoša i Aleksandar Stojakov.  Bronzane medalje osvojili su: Aljoša Stojakov , Kristina Kosanović, Jana Mijatović , Tara Jurić i Lana Krizmanić.

Posebne učesničke pohvalnice i medalje dobili su najmlađi takmičari ‘’Somborca’’: Filip Krizmanić, Mihailo Gligorević i Aleksandar Stojakov.

Na turniru je učestvovalo 363 takmičara iz 29 klubova iz Srbije, Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Meteor Commerce - otkup kukuruz 2019

PERGAMONA

Balon Decor radionica 2019

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Pergamona Sombor

Frizerski salon "Goca No1"

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2019 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .