09 12 2019 / 10:44

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
utorak, 19 novembar 2019 16:32

Dimitrije Savić , Đorđe Jovanović

i Кatarina Galamboš osvojili

medalje u Sloveniji

 


Takmičari Džudo i sambo kluba "Bačka"  Dimitrije Savić, Кatarina Galamboš, Vanja Rančić i  Đorđe Jovanović  predstavljali su Džudo savez Srbije na trećem „Festivalu džudoa za sve  - Jožeta Škrabe", koji je održan proteklog vikenda u Sloveniji, u organizaciji Džudo saveza Slovenije i Džudo kluba “Sankaku” iz Celja.

Na takmičenju koje je Otvoreno državno prvenstvo u inkluzivnom i veteranskom džudou i na kome su učestvovali  takmičari iz Austrije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije i zemlje domaćina, za Sombor i Srbiju osvojeno je tri medalje u inkluzivnom džudou. Dimitrije Savić i Đorđe Jovanović su sa dve pobede osvojili prva mesta u svojim kategorijama. Кatarina Galamboš je nakon tri meča osvojila bronzu.

Po rečima Sajonele Кrga, predsednice Кomisije za razvoj i unapređenje džudoa za osobe sa invaliditetom, Džudo saveza Srbije,  ovo je veliki uspeh za naše takmičare jer su pokazali izuzetnu motivaciju i želju da se popnu na pobedničko postolje. Takođe su dokazali da su sa svakim džudo treningom sve bolji i bolji, I da želju za savladavanjem prepreka sa tatamija prenose i na ostale  životne navike i svim segmentima života. Sajonela Кrga je istakla odličnu saradnju Džudo saveza Srbije i Slovenije naročito na polju inkluzivnog džudoa. Organizacija ovakvog  prvenstva je odličan primer kako vrhunski sport podržava inkluziju, istakla je Кrga.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Meteor Commerce - otkup kukuruz 2019

PERGAMONA

Balon Decor radionica 2019

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Pergamona Sombor

Frizerski salon "Goca No1"

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2019 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .