09 12 2019 / 11:49

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
ponedeljak, 18 novembar 2019 16:41

Tijana Kabić 3., Damir Marković 11.

na Prvenstvu

Republike Srbije u maratonu

 

Tijana Kabić članica Atletsko rekreativnog kluba ‘’Somaraton’’ Sombor osvojila je treće mesto na Prvenstvu Republike Srbije u maratonu u vremenu 3 sata i 16 minuta.

U organizaciji Atletskog saveza Srbije u Beogradu trčalo se i na 21 kao i na 5 kilometara, a ujedno to je bilo i Balkansko prvenstvo u maratonu. U tri trke na prvom “Srbija maratonu” učešće je uzelo oko 3 hiljade atletičara.

“Somaratonci” su postigli sledeće rezultate: Damir Marković se plasirao na 11 mesto u maratonu. Maratonsku distancu su istrčali još i Zoran Nikolić, Vladimir Bulajić, Nenad Glušac i Miroslav Liščević koji je imao svoj debi na trasi od 42 kilometra.

Najbrži somaratonac na upola kraćoj - polumaratonskoj distanci od 21 kilometra bio je Josip Major sa odličnim vremenom od 1 sata i 20 minuta što je bilo dovoljno za 14 mesto u konkurenciji od hiljadu trkača.

Polumaraton su istrčali i Miloš Kesić, Dejan Nikolić, Milan Kovačić, Vladimir Kesegić, Zoran Boca, Đorđe Ćurić, Atila Sič, Aleksandar Marković, Marina Brbaklić Tepavac, Nataša Raić Sič, Biljana Vezmar i  Maja Bodrožić.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Meteor Commerce - otkup kukuruz 2019

PERGAMONA

Balon Decor radionica 2019

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Pergamona Sombor

Frizerski salon "Goca No1"

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2019 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .