15 12 2019 / 22:53

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
sreda, 16 oktobar 2019 18:46

Biciklist "S Teama" - 5 medalja,

Mihajlo Stolić prvak Balkana,...

 

Pet biciklista somborskog kluba “S Team” nastupilo je veoma uspešno u dresu reprezentacije Srbije na Balkanskom šampionatu, koje je održano u Trebinju.

Najuspešniji muški takmičar na prvenstvu Balkana bio je somborac kadet Mihajlo Stolić, koji je na drumskoj trci pobedio, a na hronometru bio drugi. Da uspeh somboraca i Srbije bude veći u muškoj kategoriji potrudio se i Igor Nadoveza, koji je u istoj kategoriji bio treći.

U ženskoj juniorskoj kategoriji, jedna od najmlađih bila je Sara Počuča. U prvoj sezoni u ovom uzrastu, Sara je na Balkanskom šampionatu osvojila srebro u hronometru i bronzu na drumu i tako pokazala da će u njenoj karijeri biti mnogo uspeha i medalja.

Pored njih, na balkanskom prvenstvu su za Biciklistički klub “S Team” predstavljale i kadetkinja Bojana Vujasinović i seniorka Ivana Vilim. Bojana je na hronometru bila 4. dok je Ivana u istoj disciplini zauzela 5. mesto.

Iz Biciklističkog kluba “S Team” poručuju  da je 2019. godina i postignuti  rezultati pokazala da je somborski klub najuspešniji na Balkanu. Sa novim 5 medaljama, za 6 godina ukupno je osvojeno 18 medalja na Balkanskim prvenstvima.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Meteor Commerce - otkup kukuruz 2019

PERGAMONA

Balon Decor radionica 2019

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Pergamona Sombor

Frizerski salon "Goca No1"

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2019 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .