06 12 2019 / 07:36

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
utorak, 15 oktobar 2019 13:30

''Somaratonci' trčali

u Novom Sadu,

Zagrebu i Sofiji...

 


Članovi atletsko rekreativnog kluba ''Somaraton'' imali su uspešan nastup na nekoliko trka prethodnog vikenda.

“Somaratonci” su u nedelju trčali na 27. po redu “Novosadskom maratonu”. U konkurenciji više stotina trkača koji su trčali trke od 6 kilometara do maratonske distance od 42 kilometra, najdužu distancu istrčao je Arpad Šarkezi jedan od najstarijih maratonaca, kojem je to bio 13 istrčani maraton.

Na pobedničkom postolju našla se Marina Brbaklić Tepavac koja je osvojila treće mesto u ženskom plasmanu na trci od 33 kilometra, istu distancu i četvrto mesto istrčala je Tijana Odobašić. Distancu od 33 kilometra istrčali su i Biljana Vezmar, Maja Bodrožić, Branka i Boško Vitković.

Trku na 25 kilometara završio je Boško Jerković. Distancu od 10 kilometara istrčali su Aleksandar Krneta i Ljubica Vojnović. Svoje trke istrčali su i članovi ''Somaratona'' Dejan Hrkalović, Bojana Marić, Petar Šuša i Vladimir Kesegić, ali ovog puta kao pripadnici Vojske Srbije odnosno Žandarmerije.

Isti dan održan je polumaraton u Zagrebu koji su istrčali ''Somaratonci'' Daniel Šokac, Milan Kovačić, Aleksandar Marković i Ilija Zvekanov. U okviru ove manifestacije održana je i trka na 10 kilometara na kojoj je Tijana Kabić istrčala četvrto mesto u ženskoj konkurenciji. Istu stazu uspešno su istračele i Jelene Stanimirović, Danica Grujić Firanja i Ljerka Vukmirović.

Maratonsku distancu od 42 kilometra ovaj vikend istrčao je i Nenad Glušac na maratonu u glavnom gradu Bugarske – Sofiji.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Meteor Commerce - otkup kukuruz 2019

PERGAMONA

Balon Decor radionica 2019

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Pergamona Sombor

Frizerski salon "Goca No1"

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2019 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .