16 10 2019 / 14:18

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
utorak, 08 oktobar 2019 15:15

Međunarodni seminar

za dobijanje C lincence

 

video prilog


Međunarodni seminar za dobijanje C lincence za trenera crosmintona održan je tokom vikenda u Somboru. Domaćin seminara je bio somborski klub „Spider“, koji je podsetimo u poslednje dve godine bio i domaćin Masters turnira serije 500.

Učesnici seminara su pored somborskih trenera bili i treneri iz Hrvatske , Bugarske i Slovenije a vodila ga je Jasmina Keber iz Slovenije nosilac najviše trenerske licence u Evropi i nosilac svetskih titula u crosmintonu. Kako je došlo do toga da ovakav seminar bude održan u Somboru rekao nam je Boris Jerković, koji je i glavni krivac za ovo.

Teorijski deo seminara je održavan u prostorija Doma učenika u kojem su polaznici seminara i bili smešteni tri dana. Praktičan deo je odrađivan u Sali kod Osnovne škole „Avram Mrazović“. Na praktičnom delu smo porazgovarali sa glavnim edukatorom seminara Jasminom Keber.

11 polaznika su na kraju dobili sertifikate za C licencu trenera crosmintona. Diplome je novim licenciranim trenerima uručio Matjaž Šušterčič, predsednik Međunarodne krosminton organizacije koji je ocenio da ga ne iznenađuje što je ovaj seminar bio plodan i vrhunski organizovan.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Meteor Commerce - otkup kukuruz 2019

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Pergamona Sombor

Frizerski salon "Goca No1"

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2019 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .