20 01 2020 / 12:59

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
sreda, 25 septembar 2019 15:07

Sombor u manifestaciji

“Evropska nedelja sporta”

 

video prilog

U okviru “Evropske nedelje sporta”, Sportski savez grada Sombora organizovao je promociju sporta i sportska takmičenja školske dece na velikom skupu u Gradskoj hali u Somboru.

“Evropska nedelja sporta” organizovana je širom Evrope od strane Evropske komisije, a osnovni ciljevi su usmereni na podsticanje građana na bavljenje fizičkom aktivnošću, bez obzira na godine ili fizičku spremnost, kao i edukacija gađana o zdravom načinu života. Ove godine događaj se realizuje peti put u Evropi  i u njemu učestvuje 44 zemlje, u Srbiji po drugi put, a Sombor je prepoznat kao sredina  u kojoj sport zauzima važno mesto, te je po izboru Olimpijskog komiteta i Ministarstva sporta i omladine uvršten među 8 gradova u Srbiji u kojima se organizuju sportske aktivnosti u okviru ove manifestacije.

U Gradskoj hali prisustvovalo je preko hiljadu mališana koji su imali mogućnost da se upoznaju sa sportskim aktivnostima i programima somborskih sportskih klubova i Udruženja, koja su se predstavili na štandovima u hali.

Manifestaciju su svečano otvorili predstvnici Grada Sombora zamenik gradonačelnice grada Sombora Antonio Ratković i gradska većnica za sport Antonija Nađ Kosanović. Sve prisustne je pozdravio i direktor Sportskog centra “Soko” Milan Stakić. Manifestaciji su svojim aktivnostima podržali i članovi Crvenog krsta Sombor, a gost Sombora ovoga puta bila je zamenica gradonačelnika Novog Sada Ljiljana Koković sa saradnicima.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

PERGAMONA

Balon Decor radionica 2019

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Frizerski salon "Goca No1"

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2020 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .