20 01 2018 / 23:53

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
utorak, 05 decembar 2017 16:22

Džudo sambo kluba „Bačka“

i Inkluzivni džudo

 

video prilog

 

 

Džudo sambo kluba „Bačka“ bio je gost Sportskog sveza i najavio nastavak projekta „Sport za osobe sa invaliditetom – Inkluzivni džudo”.

Uspeh članova Džudo sambo kluba „Bačka“ na Međunarodnom turniru u Tivtu i sprovođenje projekta „Sport za osobe sa invaliditetom – Inkluzivni džudo” su bile u petak teme konferencije za medije u Sportskom savezu grada Sombora. Konferenciji su, pored domaćina iz Sombora, prisustvovali predsednik Džudo saveza Vojvodine Miroljub Ničić i bračni par Somen iz slovenačkog grada Kopra.

Na 3. Međunarodnom turniru u Tivtu, u konkurenciji 27 klubova iz šest država, somborska ekipa osvojila je 16 medalja. Izuzetan uspeh pozdravili su Antonija Nađ Kosanović, većnica za sport i Dragan Maksimović, predsednik Sportskog saveza.

Tokom sezone 2013/14 somborski klub “Bačka” započeo je pilot program „Sport za sobe sa invaliditetom” u školi Vuk Karadžić, ali zbog opravdanih razloga nastala je pauza u sprovođenju projekta. Sada su se stekli tehnički uslovi za nastavak ovog programa i pozvani su kao značajna podrška gosti iz Slovenije koji imaju višedecenijsko iskustvo u radu sa osobama sa invaliditetom i da su u tom periodu ostvarili izuzetne rezultate.

Gospodin Somen je na kraju predstavio program “Inklizivni džudo” i preneo sva pozitivna višedecenijska iskustva u radu sa osobama sa invaliditetom.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Hair by Dusica

Bunjevačko prelo 2018

Robna kuca MILANO

Perfect Vision

Malac Genijalac Sombor

DDG Fashion Sombor

Amigo KAFA

Pagi FOTO

Beli labud 037

Pergamona Sombor

Welnes centar Banja Junaković

D KOmerc - Hundai
Ауторско право 2008-2017 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .