19 10 2018 / 17:28

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
ponedeljak, 04 decembar 2017 16:33

Beograd i Novi Sad za

kraj trkačke sezone

 

 

 

Somborski maratonci su za kraj trkačke sezone nastupili na dva polumaratona koja su održana u nedelju 03. decembra po zimskim uslovima uz sneg i temperaturu ispod nule.

Na prvom Beogradskom polumaratonu među  4.000 trkača koji su trčali polumaratonsku distancu od 21 kilometra i duplo kraću deonicu od 10 kilometara učestvovali su članovi atletsko rekreativnog kluba ''Somaraton'' iz Sombora Đorđe Sladaković, Boris Majstorović, Miloš Petrović, Marina Brbaklić Tepavac, Tamara Rnjak, Maja Bodrižić, Biljana Vezmar i Jelena Stanimirović.

Istog dana u Novom Sadu na Petrovaradinu na 15. Polumaratonu ''Memorijal  Prof. Dr Franja Fratrić'' stotinjak trkača je uspelo da u nedelju istrči 21 kilometar po utabanom snegu, a među prvih deset trkača koji su utrčali u cilj bilo je čak četiri člana ''Somaratona''. Najuspešniji je bio Đuka Čeljuska koji je bio treći u generalnom plasamanu. Jakša Zekovič je trku završio na šestom mestu dok se odmah iza njega na sedmom mestu našao Miloš Kesić. Deseto mesto je zauzeo Josip Major. Trku su još završili i Arpad Šarkezi, Boško Jerković, Slobodan Dragić, Zoran Nikolić, Miloš Stambolija, Tijana Odobašić i  Danijel Šokac.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Meteor Commerce Otkup 2018

Centar za edukaciju

MILANO HOME

Malac Genijalac Sombor

DDG Fashion Sombor

Amigo KAFA

Pagi FOTO

Beli labud 037

Pergamona Sombor

Emma's Fusion Sombor

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2017 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .