13 11 2018 / 07:24

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
četvrtak, 23 novembar 2017 15:12

Maksim Trzin


video prilog

 

 

Gost Sportskog saveza grada Sombora bio je bodibilder Maksim Trzin, koji u poslednje vreme osvaja prva mesta na svim takmičenjima na kojima se pojavi.

Maksim Trzin iz Bačkog Brega, takmičar Sportskog kluba “Iron Republik” iz Beograda, je sportista koji je u poslednjih 6 takmičenja ove godine osvojio 6 prvih mesta u svojoj kategoriji i 6 titula Apsolutnog pobednika takmičenja, a to još nije zabeleženo do sada u istoriji bodibildinga u Srbiji.Poslednji uspesi su bili prvo mesto u seniorskoj konkurenciji, +90 kg i Apsolutni pobednik Prvenstva Srbije 2017. i kao kruna svega 5. mesto na Svetskom prvenstvu u Španiji. To je bio povodom da Maksim bude gost Sportskog saveza grada Sombora, gde su ga primili predsednik Saveza Dragan Maksimović i većnica za sport Antonija Nađ Kosanović.

Maksim je od momka iz malog Bačkog Brega, pa preko Bezdana, Sombora, Beograda postao vrhunski sportista u veoma zahtevnom sportu kao što je bodibilding.

Sada sledi, kako Maksim kaže, aktivna pauza i planiranje priprema i nastupa na takmičenjima sledeće sezone. Uz pomoć trenera tempiraće se forma za najvažnija takmičenja, a u svemu tome, u skladu sa mogućnostima, pomoćiće mu i grad Sombor i Sportski savez grada Sombora, obećano je na ovom susretu.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Meteor Commerce Otkup 2018

Centar za edukaciju

MILANO HOME

Malac Genijalac Sombor

DDG Fashion Sombor

Amigo KAFA

Pagi FOTO

Beli labud 037

Pergamona Sombor

Emma's Fusion Sombor

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2017 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .