06 12 2019 / 06:42

TELEVIZIJA SREĆE SOMBOR
news menu leftnews menu right
PDF Štampa El. pošta
Ocena korisnika: / 0
LošeNajbolje 
utorak, 22 jun 2010 02:00

ТРКА ПРИЈАТЕЉСТВА

У суботу 19. јуна у Кули је одржана друга Трка пријатељства. Учествовало је 117 тркача који су трчали повратном стазом у дужини од 6 км. Једанаесторо учесника били су чланови Атлетско–рекреативног клуба ‘’Сомаратон’’ из Сомбора. Најбољи резултат је остварио седмопласирани у генералном пласману, Ђука Чељуска, да би одмах за њим на циљ стигао Милош Кесић.

Од тркача ‘’Сомаратона’’ посебно су се истакли Дамир Марковић, који је трчао своје најбоље време, и триатлонац  Жељко Ивковић. Од осталих Сомбораца добре резултате остварили су Илија Звеканов, Драган Коларић, председник АРК ‘’Сомаратон’’ Бошко Јерковић, Арпад Шаркези, Владимир Јерковић, ветеран Лаза Копиловић и легендарни Миленко Попић.

Прво место је освојио Здравко Мишовић из Куле а други је био Сретен Нинковић. Саша Столић, победик овогодишњег Сомборског маратона, био је трећи и каснио је само две секунде за другопласираним. У категорији мушкараца од 40 до 50 година Ђука Чељуска је освојио прво место. У женској конкуренцији победила је Ксенија Бодловић.

АРК ’’Сомаратон’’ планира учешће својих атлетичара на предстојећим тркама, полумаратонима и маратонима и позива све који се баве трчањем на дуге стазе, било рекреативно, било активно, да се учлане у клуб и придруже све бројнијој Сомборској експедицији која учествује на такмичењима широм земље и иностранства.

 
REKLAMNI PROSTOR Rezervišite odmah:

Meteor Commerce - otkup kukuruz 2019

PERGAMONA

Balon Decor radionica 2019

Meteor Commerce Sombor

Severtrans - Nemačka

Dalmatinski podrum Sombor

Amigo KAFA

Pergamona Sombor

Frizerski salon "Goca No1"

M:SAT MTS

IK Laguna

Fondacija Josip Peić

Grubex doo

DDG Fashion Nove kolekcije
Ауторско право 2008-2019 © РТВ СРЕЋЕ Сва права задржава. Веб дизајн: Жељко Томић .